Skarpt läge för simpliform – Fixael.nu

Skarpt läge för simpliform – Fixael.nu

janjoo har skapat ytterligare ett samarbete! Vi välkomnar fixael.nu. Fixael sökte efter ett verktyg för att koppla samman webbsidans formulär med både interna och externa system, med en målsättning att det ska vara enkelt och snabbt för kunden att beställa el. Det var här som simpliform passade in perfekt! Från och med den första November i år har fixael introducerat simpliform i skarpt läge på deras hemsida. Fixael.nu är ett varumärke med ambition att göra elhandeln både lättare och roligare som även är lokaliserat i Gävle.

Fixael använder simpliform tillsammans med det CRM-baserade programmet Lime. De har även gjort programmet bättre och effektivare med olika tillägg creditsafe och signering med BankID. Med simpliform som sitt formulär istället tar det endast 2 minuter, eller som fixael.nu själva säger “Fortare än snabbpasta”. Med en digital registrering utan papper betyder det även att man kan bli kund mycket snabbare utan väntan på papper som ska skickas fram och tillbaka. Det digitala i Lime hjälper även till med snabbt kunna sortera alla deras kontrakt med kunder.

 

fixaelabsolut

 

På bilden ser vi även flexibiliteten i simpliform med att kunna integrera in i hemsidorna på ett snyggt sätt. Vill ni se simpliform i skarpt läge eller bara nyfiken? Hoppa över till deras hemsida. Annars hör av dig till oss om du är nyfiken på simpliform så kan vi berätta mer över lite kaffe!