Säker telefonförsäljning med janjoos e-tjänster

Säker telefonförsäljning med janjoos e-tjänster

Från och med den första september gäller nya lagar för muntliga avtal via telefonförsäljning. Janjoo har utvecklat e-tjänster som möjliggör ett säkert sätt för företag och kunder att ingå avtal, i enlighet med den nya lagen. Med våra lösningar kan företag skicka ut skriftliga avtal som kunden i lugn och ro kan läsa igenom för att sedan signera med BankID.


Med janjoos e-tjänster så kan kunder få avtalet skickat till sin e-post eller via SMS och därigenom signera och skicka in om de är överens. Istället för att ta den långa vägen med post som skickas fram och tillbaka för att få underskrifter för avtal så kan detta skötas den digitala vägen med BankID och e-post. På detta sätt slipper man pappershantering och handläggningstiderna kan fortkortas.

janjoo är behöriga att utfärda BankID-certifikat direkt till våra kunder. Detta innebär att ni som företag enkelt och snabbt kan fortsätta er försäljning inom lagens nya bestämmelser.

Läs mer om skriftlighetskraven vid telefonförsäljning på regeringen.se

Kontakta oss idag för att komma igång med säkra digitala avtal via BankID och telefon på nolltid!