Lime Technologies ny delägare i janjoo

Lime Technologies ny delägare i janjoo
Idag är vi glada att kunna välkomna CRM-bolaget Lime Technologies som ny delägare i janjoo. Kombinationen av janjoos och Limes tjänster för att skapa effektivare arbetsflöden och bättre kundvård, innebär att vi kommer kunna stärka vårt helhetserbjudande till er.

Vad innebär detta för mig som kund?
janjoo och Lime kommer att arbeta tillsammans för att fortsätta leverera våra tjänster till er. Ni kommer alltså få samma höga servicenivå som ni är vana vid, från samma dedikerade team som ni känner sedan tidigare.

Många av våra kunder är redan vana Lime CRM-användare och för er innebär det här förstås bara att allting blir ännu lite smidigare efterhand som våra organisationer arbetar allt närmare varandra. Även för er som inte använder Lime CRM, kommer vi att kunna erbjuda starkare helhetslösningar och en ökad expertis inom fler branscher.

Mer information kommer komma löpande och ni kan alltid höra av er till oss om ni har några frågor.

Vilka är Lime?
Lime är en av Nordens största CRM-leverantörer med över 60 000 användare. I 30 år har de hjälpt företag att skapa bättre säljresultat och starkare kundrelationer genom användarvänliga CRM-system (Customer Relationship Management). Lime utvecklar, säljer, implementerar och supportar systemen – och kan på så vis finnas där för kunden hela vägen. Idag består Lime av 230 CRM-experter fördelade över sex kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Vi på janjoo ser en ljus framtid ihop med Lime och vi ser fram emot vår fortsatta kundrelation med er kunder!