Energipaketet

Kraftfulla lösningar för er inom energibranschen

Med över 20 års samlade erfarenheter från energibranschen vet vi vilka problem man står inför i och med digitaliseringen. Med de tio mest vanliga formulären inom energibranschen färdigpaketerade kommer ni snabbt igång med digitaliseringen av ert företag.

Boka kostnadsfritt demo

Systemintegrationer

Med simpliforms smarta integrationer mot kända CRM-system som Lime, BFUS, SalesForce, EDP Future med flera, kan ni erbjuda era kunder snabbare och säkrare service för ärenden direkt via er webbplats.

Formulärmallar

I samarbete med våra energikunder har vi samlat de vanligaste typerna av formulär som förekommer i branschen. I simpliforms energipaket ingår tio speciellt framtagna formulär för er.

Digitaliseringsanalys

Vi erbjuder en djupgående analys som identifierar utmaningar, möjligheter och önskade resultat. Vår energibranschexpert Andreas Wikholm, hjälper er att titta på er verksamhet och tillsammans kommer vi fram till en digitaliseringsplan som passar just er.
Vad vill ni uppnå för resultat? Vi antar utmaningen.

AW

Kontakta Andreas Wikholm så hjälper han er att komma fram till den rätta lösningen för just er verksamhet.

Kundexempel från energibranschen

Vi på janjoo är stolta att hjälpa många energiföretag i Sverige med smidiga lösningar för deras ökade digitaliseringsbehov.

Kundcase - Fixael.nu

Fixael.nu sökte efter ett verktyg för att koppla samman webbplatsens formulär med både interna och externa system. Målsättningen var att hjälpa slutkunden att enkelt och snabbt beställa el. Det var här som simpliform passade in perfekt!

Boka kostnadsfritt demo